Retourinfo PM304, PM305 reader Voorwaarden Contact
Home Beroepsgroepen Features Step-by-Step Contact
alles in één Salaris app
Quick start guide
inLoon Salarisadminstratie Quick start - How to - guide
De Quick-start gebruiksaanwijzing is als brood en spelen. Gebruikers stellen dit net zo op prijs als zoals wij het op prijs stellen om alles zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te hebben. Zegt ook iets over de software. Van begin tot eind.
Graag zouden we uw aanvraag ontvangen voor een overeenkomst per email. Geef hierbij aan of u de Single-company van licentie of Multi-company licentie wilt. De licentie kosten voor single-company bedragen € 175,-. Hierbij zijn dus geen bijkomende kosten en heeft u 24/7 toegang tot onze vakkundige helpdesk. Stuurt u hierbij uw de gegevens van uw werknemers dan nemen we deze mee in de configuratie. Kunt u gelijk aan de slag!
Om te beginnen helpen we u te starten met het instellen van uw loonadministratie dmv het invoeren van de werknemers en contractgegevens. Eenmaal aan de slag voegt u eenvoudig een mutatie verloning toe en inLoon berekend het salaris en dient deze in bij de belastingdienst.
U kunt natuurlijk zelf ook werknemers invoeren of een uidienst mutatie ingeven. Inloggen, en gebruiker aanmaken.
inLoggen
Gan naar https://secure.inLoon.nl en log in met uw account.
Gebruikers
Met het menu boven aan de pagina navigeert u door het programma. Klik op gebruikers. Voer de gegevens in van uw werknemer.
Bij aanvang van ieder jaar maakt u even een nieuwe premie tabel aan. Deze worden automatisch gevuld met de juiste gegevens. Dit geeft u de vrijheid hier toch aanpassingen in te maken al zouden we niet weten waarvoor.
Instellingen
Klik in het dropdown menu op Instellingen. Maak een nieuwe premie tabel. Hier ziet u ook de tabellen waar inLoon zijn berekeningen op baseerd. Alles is al ingevuld.
U bent klaar om de arbeidsovereenkomst mutatie aan te maken. Na de aanmelding kunnen alle salaris mutaties worden ingegeven. Na de aanmelding doen wij een verlonings mutatie.
All set Go! Muteren en de tijdlijn
Klik in het dropdown menu op Beheer. Het overzicht toont u uw personeel. Als u op een naam klikt dan worden de actuele mutaties weergegeven.
Mutatie Aanmelden
Klik in het dropdown menu op Beheer. Meld de werknemer aan en vul de overeenkomst gegevens in.
Mutatie Loon
Na de aanmelding Klik nieuw en selecteer de mutatie Loon. Waarschijnlijk staan alle gegevens al goed ingevuld. Klikt u na op opslaan dan komt u weer terug in de tijdlijn.
Verlonen
Heeft u alle mutaties ingevuld ga dan naar het tabblad LoonBerekening voor de daadwerkelijke berekening.
Draai vervolgens de overzichten uit en stuur de loonaangifte in bij de belastingdienst. Klik hiervoor op het tabje Overzicht en print desgewenst de loonstrookjes en loonstaten. Stuur de aangifte van de desbetreffende periode in door het klikken op het aangifte loonheffingsicoontje. inLoon verwerkt automatisch correcties ook op voorgaande periodes daar heeft u iig geen omkijken naar.
Overzicht van de verloningen
Inzien en afdrukken van de loonstrookjes, loonstaten en de aangifte loonheffing.
Eenvoudige overzichten en loonstrookjes
Print de loonstrookjes, loonstaten en de aangifte loonheffing, klik het tabje Overzicht om terug te keren naar het overzicht.
Niet in de Quick-start opgenomen

inLoon is een volledig verlonings programma, wij proberen u hier iig een impressie te geven van inLoon. Bent u specifiek op zoek naar bepaalde zaken of werkwijzes? Wij hebben natuurlijk ook een uitgebreide handleiding waar stap-voor-stap de functionaliteit is beschreven.

Hier worden zaken behandelt als allerhande premies, belastingschrijven, Contracten en contract wijzigingen, Toeslagen / Inhoudingen, Voorschotten, Vakantiegeld, Auto van de zaak, Spaarregelingen, WBSO en nog veel meer. Neem hiervoor evt. contact met ons op.

Wilt u zelf ook eens door het programma klikken vraag dan een evaluatie account. Wij stellen dit account in met een aantal fictieve werknemers. Hier bent u vrij te doen wat u wilt. Heeft u dan nog vragen dan kijken we er samen ook even naar.

inLoon Online Salarissoftware
Vlotlaan 37b
2681 RW Monster
T: 0174 78 52 63, E: info@inLoon.nlinLoon is een product van Inno3D - Realizing IDEAS Together.
Site by Inno3D - Realizing IDEAS Together